Αγιασμός και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (Δημοτικό)

Δημοσιεύτηκε: 22/09/2023

Αγαπητοί γονείς,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα του Αγιασμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας θα προσέλθουν στις νέες τάξεις τους συνοδευόμενοι από τους γονείς τους από τις 8.15 π.μ. ως τις 8.45 π.μ. Από τον/την εκπαιδευτικό της Τάξης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τον φάκελο, ο οποίος θα περιέχει τα Σημειώματα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του Σχολείου και μπορείτε να παρευρεθείτε, εφόσον οι υποχρεώσεις σας το επιτρέπουν.

Κατόπιν, τα παιδιά θα παραμείνουν στο Σχολείο και το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κανονικά. Μετά τη λήξη του προγράμματος θα αποχωρήσουν ( 15:45 ολοήμερο – 13:15 πρωινό) με τα σχολικά λεωφορεία, τα δρομολόγια των οποίων θα σας έχουν γνωστοποιηθεί με Σημείωμα στον φάκελο που θα έχετε παραλάβει το πρωί.

Παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σε τυχόν καθυστερήσεις κατά τις πρώτες ημέρες των δρομολογίων!

Την ημέρα του Αγιασμού οι μαθητές/τριες θα πρέπει εφόσον την έχουν προμηθευτεί, να φορούν την ενδυμασία του Σχολείου, να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα, για να πάρουν τα βιβλία τους, την κασετίνα τους, το παγουρίνο τους και τα προσωπικά τους είδη υγιεινής φροντίδας  και προστασίας (χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια, αντισηπτικά κ.λ.π.)

Σας ευχόμαστε μια δημιουργική σχολική χρονιά!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr