Εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς από το Σχολείο μας

Δημοσιεύτηκε: 23/12/2022

Οι εκδηλώσεις αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς από το Σχολείο μας συνεχίζονται εν όψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων με τη συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και τη βοήθεια στις οικογένειες που έχουν ανάγκη της ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Θωμά.

  Για τον λόγο αυτό τα πενταμελή συμβούλια της Στ΄Τάξης επισκέφθηκαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά προκειμένου να παραδώσουν τα δέματα με τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου στον εφημέριο του Ναού, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους τόνισε την αξία της πνευματικής και της υλικής συνεισφοράς μέσα από αναφορές στην Καινή Διαθήκη.

   Σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, σύσσωμη η Στ΄Τάξη με περισσή ενσυναίσθηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποιοι συνάνθρωποί μας παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου τρόφιμα προκειμένου να ενισχύσουν τα συσσίτιά της. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους για την πράξη τους αυτή και μίλησε στα παιδιά για τη σημαντικότητα της ανιδιοτελούς προσφοράς και της πραγμάτωσης του μηνύματος της ενανθρώπισης του Κυρίου, που είναι η Αγάπη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr