ΕΠΙΜΟΝΗ – ΕΥΜΑΘΕΙΑ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το πριν

Το Σχολείο ιδρύθηκε το 1997 και στην εικοσιπενταετή λειτουργία του έχει διαμορφώσει τη δική του ταυτότητα, ταυτότητα που δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες και την οποία το Εκπαιδευτικό του δυναμικό υπερασπίζεται αταλάντευτα.

Τα Εκπαιδευτήριά μας στη μακρόχρονη πορεία τους έχουν γίνει αποδεκτά τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και πανελληνίως ως σημαντικός φορέας Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.

Στο Σχολείο μας μετά την εικοσαετή λειτουργία του μπορούμε να πούμε πως είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Και τούτο γιατί πια είναι πάρα πολλοί οι απόφοιτοί μας που έχουν μπει με επιτυχία στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο με στέρεες τις αξίες και τις αρχές που οι εκπαιδευτικοί μας με καθημερινό μόχθο τους έχουν εμφυσήσει. Με πολλή αγάπη, υψηλό το αίσθημα ευθύνης, και πάθος για το λειτούργημά τους, οι εκπαιδευτικοί μας καλλιεργούν αξίες και αρχές που εξυπηρετούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας των εκπαιδευτηρίων «Άνθρωποι δημιουργικοί ανεξάρτητοι, με αντανακλαστικά, κοινωνικά ευαίσθητοι, πολίτες του κόσμου, με ταυτότητα ελληνική και δια βίου μαθητές».

Το τώρα

Σήμερα το Σχολείο μας αποτελεί ένα σύγχρονο, δυναμικό και πρωτοπόρο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων, φορέα παιδείας και πολιτισμού. Τυγχάνει σημαντικής αναγνώρισης στην κοινωνία μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό από την ισχυρή του παρουσία στα Εκπαιδευτικά δρώμενα και τις πλείστες διακρίσεις που έχουν λάβει οι μαθητές του.

Κοιτώντας το μέλλον σχεδιάζουμε μια καινοτόμο Εκπαιδευτική πορεία με στήριγμα την Παράδοση και έμφαση στη διαρκή πρόοδο και εξέλιξη με επίκεντρο το παιδί και την ολόπλευρη εξέλιξή του.

Συνεχίζουμε το έργο μας αντλώντας δύναμη από τη μέχρι σήμερα πορεία μας με μοναδικό μας όραμα ένα Σχολείο ακόμη πιο δημιουργικό, ακόμη πιο ευχάριστο, ακόμη πιο αποτελεσματικό για τη δημιουργία πολιτών του κόσμου με βαθιά ριζωμένη μέσα τους την Ελληνική ταυτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr