ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε: 08/09/2021

 

Θα  θέλαμε  να  σας ενημερώσουμε για την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Σχολείου μας  για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

  Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 π.μ στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας χωρίς την παρουσία των γονέων,  λόγω των μέτρων προστασίας από τον covid- 19.

  Η ώρα προσέλευσης των μικρών μας μαθητών έχει οριστεί 8.30 – 9.00 π.μ. Στην αυλή του Σχολείου θα υπάρχει εκπαιδευτικός που θα σας καθοδηγεί στην Τάξη του παιδιού σας. Επιλέξαμε η είσοδος των μαθητών στην κάθε Τάξη να γίνεται από  την αυλόπορτά της ,  ώστε να μην επικρατήσει συνωστισμός στην κεντρική είσοδο του Νηπιαγωγείου κατά την έλευσή σας. Σας παρακαλούμε να τηρήσετε την ώρα άφιξης, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η πρώτη μέρα της λειτουργίας του Σχολείου και να δώσουμε τον  χρόνο στη νηπιαγωγό να συγκροτήσει την ομάδα της τάξης για τον Αγιασμό.  

  Στην αίθουσα  η εκπαιδευτικός θα σας παραδώσει έναν φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για τη φοίτηση του παιδιού στο σχολείο καθώς επίσης και σημειώματα με την ώρα άφιξης του παιδιού στο σπίτι και την ώρα αναχώρησης για την επόμενη μέρα το πρωί.

  Το πρόγραμμα του Σχολείου θα συνεχιστεί κανονικά ,σύμφωνα με την επιλογή που έχετε κάνει (πρωινό ή ολοήμερο) και τα παιδιά θα επιστρέψουν με τα σχολικά λεωφορεία.

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr