2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας και Συλλαβισμού

Δημοσιεύτηκε: 06/03/2023

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η Γ’ φάση του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» για μαθητές και μαθήτριες Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.

Τα παιδιά που διακρίθηκαν στην Α΄και Β΄φάση -οι οποίες διεξήχθησαν εντός της σχολικής μας μονάδας- έλαβαν μέρος στην τελική Γ΄φάση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολεγίου, κατά την οποία διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, στον συλλαβισμό και στη γραμματική αναγνώριση λέξεων. Με την άρτια εκπαίδευση που λαμβάνουν στο Σχολείο μας και την κατάλληλη προετοιμασία που ακολούθησαν όλο αυτό το διάστημα οι μαθητές και μαθήτριές μας κέρδισαν με τις επιδόσεις τους τις εντυπώσεις των κριτών και απέσπασαν πολλά συγχαρητήρια για τις γνώσεις και το ήθος τους.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας συγχαίρουν όλους/ες τους μαθητές/τριες που έλαβαν μέρος:

E Τάξης: Σπανούλης Αθανάσιος, Σαλιώρα Ευαγγελία-Ραφαηλία, Γιωτάκος Χρήστος, Ευσταθίου Ιάσονας, Μιχαλακοπούλου Εβίτα, Βαγδούτη Ευαγγελία
ΣΤ Τάξης: Κυριακάκης Στυλιανός, Μανίκας Αριστομένης-Γεώργιος, Καπετάνος Αναστάσιος, Κεχαγιάς Νικόλαος, Σταυράκης Κωνσταντίνος, Τσιτσιφλή Δήμητρα- εοδωσία.

Ξεχωριστή μνεία αξίζει στον μαθητή της Στ΄ Τάξης Κυριακάκη Στυλιανό που απέσπασε το 2o Πανελλήνιο βραβείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr