ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε: 11/06/2024

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 7μ.μ. οι εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση του Γυμνασίου καθώς και οι αριστούχοι μαθητές/ήτριες της Γ΄Γυμνασίου υποδέχτηκαν τους/τις τελειόφοιτους του Δημοτικού Σχολείου και τους γονείς τους στο κτηριακό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου σε ένα δημιουργικό απόγευμα.

Οι μαθητές/ήτριες της Στ’ Τάξης ξεναγήθηκαν στον χώρο του Σχολείου και επικοινώνησαν με τους/τις καθηγητές/ήτριες του Γυμνασίου και ενημερώθηκαν για το Πρόγραμμα Σπουδών.

Παράλληλα, οι γονείς των παιδιών στο Αμφιθέατρο ενημερώθηκαν από τον ιδρυτή των Εκπαιδευτηρίων κο Ν. Μπακογιάννη, τον καθηγητή Μαθηματικών κο Μπακογιάννη Κων/νο και τη Γυμνασιάρχη κα. Κουκουλά για τον κανονισμό λειτουργίας, τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία τω Εκπαιδευτηρίων, όλα τα προγράμματα και τις καινοτόμες δράσεις εντός και εκτός ωρολογίου προγράμματος που θα γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες από το πρώτο κιόλας έτος φοίτησής τους. Έτσι, θα ξεκινήσει για τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια συνεργασία χρόνων οικοδομημένη στη στέρεα βάση της βαθιάς εμπιστοσύνης.

Ακολούθησε μια όμορφη γιορτή όπου ο χορός και τα τραγούδια είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι χαρούμενες φωνές και τα γέλια των παιδιών πλημμύρισαν τον χώρο δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Γονείς και παιδία και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν μια πραγματικά όμορφη βραδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr