Η Ολυμπιάδα του Παρισιού στο επίκεντρο των Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας

Δημοσιεύτηκε: 17/05/2024

Με μια λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνεςολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των Αθλητικών Δραστηριοτήτων των μαθητών/τριών των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Παπακώστας» του Σχολείου μας.

Στη διάρκεια του προγράμματος δόθηκε η ευκαιρία στο ένθερμο και ενθουσιώδες κοινό μας να απολαύσει τα προγράμματα του Μπαλέτου, της Ρυθμικής, της Ενόργανης Γυμναστικής και των Παραδοσιακών Χορών ενσωματωμένα σε ένα δρώμενο – ύμνο στην ιδέα του Ολυμπισμού και στην πατρίδα που τη γέννησε, την Ελλάδα μας.

Ένα «Μπράβο!» από καρδιάς στα παιδιά μας που κατάφεραν για μια φορά ακόμη να αποτυπώσουν επάνω τους και να αναδείξουν τη σημασία ενός πολυδιάστατου εκπαιδευτικού προγράμματος για την ολόπλευρη καλλιέργεια και συγκρότησή τους.

Ευχαριστίες στους καθηγητές και τις καθηγήτριες της Φυσικής Αγωγής, κ. Μαστοροδήμο Χρήστο, κ. Τζήμα Γιάννη, κ Κουτσούκη Έλενα, κ. Βογιατζή Μαρίνα, της Μουσικής, κ. Πασχαλίδη Δημήτρη, κ. Λανάρα Δέσποινα και των Εικαστικών, κ. Παπανικολάου Τόνια που κατάφεραν με πραγματικό μεράκι να μας χαρίσουν το ξεχωριστό αυτό πολυθέαμα!

Και, φυσικά, πολλά «ευχαριστώ» στους/στις πραγματικά άοκνους εκπαιδευτικούς των τάξεων!

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr