Εκπαιδευτική εκδρομή Σκωτία-Αγγλία

Δημοσιεύτηκε: 01/08/2023

Τhe trip to Edinburgh -London was amazing.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή στη Βρετανία  για τους μαθητές του σχολείου  μας. Φέτος το ταξίδι μας ξεκίνησε απο  την Σκωτία όπου τα παιδια παρακολούθησαν μαθήματα για μια εβδομάδα στο Napier University του  Εδιμβούργου   και έμειναν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου, βιώνοντας για λίγο την ζωή  του φοιτητή . Επίσης  είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το περίφημο κάστρο του Εδιμβούργου, το Εθνικο  μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη και πολλά  άλλα ιστορικά και πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος. Είχαν  τη δυνατότητα να γνωρίσουν και μια ακόμη  πόλη της Σκωτίας , την Γλασκώβη.

Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα απο τα μαθήματα της γλώσσας , τους καθηγητές και ιδιαίτερα από την επικοινωνία τους με συνομήλικους  τους απο άλλες  χώρες  της Ευρώπης  όπως Ιταλία , Ισπανία Πορτογαλία σε  ποικίλες δραστηριότητες. (Εκπαιδευτικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές) που οργανώνονταν απο το προσωπικο του εκπαιδευτικου οργανισμου St ‘Andrews.

Μοναδική εμπειρία ήταν  και το ταξίδι μας με τρένο προς το  Λονδίνο αφού στη διάρκεια των 4 ωρών  θαυμάσαμε την αγγλική εξοχή , και τα παράλια της Βόρειας Θάλασσας.  Στο Λονδίνο επισκεφτήκαμε  όλα τα αξιοθέατα όπως  το Big Ben , London Eye, Madame Tussaud’s, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βρετανικό  Μουσειο ,London  Bridge, Tower of London, Chinatown , Covent Garden, Buckingham Palace , Trafalgar Square κλπ.

Όλοι  γυρίσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και σκεφτόμαστε τα επόμενα ταξίδια!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr