ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε: 05/09/2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ   ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί   γονείς,

Το Σχολείο δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση των παιδιών, καθώς οι βασικές παιδαγωγικές αρχές και η πολύχρονη εμπειρία μας συγκλίνουν στην άποψη ότι κάθε είδους ενδυματολογική  διαφοροποίηση αποπροσανατολίζει τα παιδιά απ’ το βασικό στόχο τους που είναι η γνώση και δρα ανασταλτικά στη συνοχή της ομάδας.

Για το λόγο αυτό υιοθετεί την ομοιόμορφη σχολική ενδυμασία την οποία οι μαθητές φορούν υποχρεωτικά.

Η θερινή ενδυμασία περιλαμβάνει:

Κορίτσια

α) κίτρινο πόλο

β) φούστα

γ) αθλητική ενδυμασία: μακό μπλούζα και βερμούδα (ή μακριά φόρμα – παντελόνι για τις μεγαλύτερες μαθήτριες κατόπιν παραγγελίας)

Αγόρια

α) πράσινο πόλο

β) βερμούδα

γ) αθλητική ενδυμασία: μακό μπλούζα και βερμούδα (ή μακριά φόρμα – παντελόνι για τους μεγαλύτερους μαθητές κατόπιν παραγγελίας)

Τις ενδυμασίες μπορείτε  να τις προμηθευτείτε από το κατάστημα  ENERGIERS, Ασκληπιού 15 (στον πεζόδρομο) τηλ. 2411810345.

● Για τη χειμερινή ενδυμασία θα ενημερωθείτε με σημείωμα αργότερα.

Σημείωση: Τα παιδιά της Α΄ δημοτικού που φοίτησαν στο Νηπιαγωγείο του σχολείου μας, μπορούν να φορούν και την περσινή ενδυμασία.

Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη δική σας βοήθεια, ώστε να εμπνεύσουμε στα παιδιά το σεβασμό στις αρχές του Σχολείου και να επιτύχουμε την εφαρμογή των κανόνων του. Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένο να φορούν οι μαθητές ολοκληρωμένη τη σχολική ενδυμασία (μπλούζα και παντελόνι ή φούστα) καθημερινά.

Αυτό θα διευκολύνει την απρόσκοπτη και αποδοτική συνεργασία των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς.

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr