ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε: 23/03/2023

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στις 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή παρουσίαση της Ελληνικής ναυτικής παράδοσης και του ναυτιλιακού πλέγματος (cluster) στα τμήματα της Γ΄ Γυμνασίου από την κα. Δανάη Μπεζαντάκου  (CEO NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANT), στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων με θεματική  «Γνωριμία με τα Επαγγέλματα» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Παπαδημητρίου Γεωργία.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κα. Μπεζαντάκου ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη προκειμένου να πληροφορήσει τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, σχετικά με τη ναυτιλία και τον τουρισμό .

Στόχος της παρουσίασης YES FORUM είναι η ενημέρωση των νέων, ώστε να σπουδάσουν και  να εργαστούν στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Η ναυτιλία αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα αποτελεί το 0,15 του παγκόσμιου πληθυσμού και διαχειρίζεται το 58% του Ευρωπαϊκού και το 21% παγκόσμιου στόλου παραμένοντας πρώτη και διαγράφοντας μακρά ιστορία στον κλάδο.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία, να γνωρίσουν μέσα από τις πληροφορίες και το υλικό που παρουσιάστηκε και την επιχειρηματικότητα στα πλαίσια της ναυτιλίας. Στο τέλος της παρουσίασης, είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr