Αγιασμός και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (Νηπιαγωγείο)

Δημοσιεύτηκε: 07/09/2022

Αγαπητοί γονείς,

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μαζί της αρχίζει και το γοητευτικό ταξίδι παιδιών και εκπαιδευτικών στον κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα του Αγιασμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού των Εκπαιδευτηρίων μας θα προσέλθουν στις τάξεις τους συνοδευόμενοι από τους γονείς τους από τις 8.15 π.μ. ως τις 8.45 π.μ. Από την εκπαιδευτικό της Τάξης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τον φάκελο, ο οποίος θα περιέχει τα Σημειώματα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (δρομολόγια, εφόδια κ.λ.π.).

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του Σχολείου και μπορείτε να παρευρεθείτε, εφόσον οι υποχρεώσεις σας το επιτρέπουν.

Κατόπιν, τα παιδιά θα παραμείνουν στο Σχολείο και το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κανονικά. Μετά τη λήξη του προγράμματος θα αποχωρήσουν με τα σχολικά λεωφορεία, τα δρομολόγια των οποίων θα σας έχουν γνωστοποιηθεί με Σημείωμα στον φάκελο που θα έχετε παραλάβει το πρωί.

Παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σε τυχόν καθυστερήσεις κατά τις πρώτες ημέρες των δρομολογίων!

Την ημέρα του Αγιασμού οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το παγουρίνο τους, μια αλλαξιά ρούχων και τα προσωπικά τους είδη υγιεινής φροντίδας και προστασίας (χαρτομάντηλα, υγρά μαντηλάκια κ.λ.π.)

Σας ευχόμαστε μια δημιουργική σχολική χρονιά!
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • 1ο χιλιόμετρο περιφερειακής Τρικάλων - Λάρισας
  • 2410 624424
  • info@bakogiannis.edu.gr
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ
  • Τερψιθέα Λάρισας
  • 2410 851540-41-42
  • info@bakogiannis.edu.gr